Koulutukset

slide3small

Koulutan sekä mediatalojen toimituksia että yritysten viestintä- ja markkinointiväkeä.

Toimituksia sparraan työpajojen avulla siitä, kuinka luodaan kiinnostavia ja tunteita herättäviä sisältöjä kaikkiin kanaviin.

Yritysten viestintä- ja markkinointiporukalle kerron, kuinka omat viestit muotoillaan mediaa kiinnostavasti ilman eettisesti kyseenalaisia kikkoja. Avain on ymmärtää, miten toimittaja ja toimituksen johto ajattelevat. Olen saanut myönteistä palautetta siitä, että saan ulkopuolisen hahmottamaan toimitustyön eri puolet ja nykyaikaisen median realiteetit.

Kolmas teema koulutukselleni on erilaisten ohjelmointiaiheisten workshoppien vetäminen. Nämä ovat ehdottomasti vain todellisille aloittelijoille – en ole koodariguru! Työpajassa käydään tyypillisesti läpi, mitä ohjelmointi on ja miksi se on tärkeää. Seuraavaksi tehdään yhdessä jokin jokaiselle aukeava harjoitus esimerkiksi visuaalisella Scratch-ohjelmointikielellä.

Olen hankkinut kannukseni mediakoulutusten vetämiseen työskennellessäni 2007–2013 Helsingin Sanomilla muun muassa Nyt-liitteen ja Radio Helsingin esimiehenä. Freelancerina Mitä ajattelin tänään -kolumnini ovat olleet säännöllisesti HS.fi:n päivän luetuimpia sisältöjä, ja puhun mieluusti myös siitä, mikä vetää somessa ja miksi. Ohjelmointiaiheisia koulutuksia puolestaan vedän tekemäni Koodi2016-oppaan tiimoilta.

Hesari-uran jälkeen asiakkaitani ovat olleet muiden muassa Veikkaus, Nordic Business Forum, markkinointitoimisto Bob the RobotYleX, sekä Espoon kaupunki.

Tilaa minut kouluttamaan tästä.